Τα νέα της ομάδας

Απο το επίσημο site!

Καβάλα Beach Rugby Tournament

Στην Καβάλα βρέθηκαν η αντρική και γυναικεία ομάδα του Αιόλου, παρά τις δύσκολες συγκυρίες, για να λάβουν μέρος στο Beach Rugby Tournament που διοργάνωσε η τοπική ομάδα της Καβάλας, το τριήμερο 10-11-12 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ομάδες από όλη την Ελλάδα καθώς και 2 ομάδες από τη Ρουμανία συμμετείχαν στην όμορφη διοργάνωση για τις ανάγκες της οποίας είχε μεταφερθεί άμμος στην κεντρική πλατεία της πόλης. Το πρόγραμμα περιείχε αγώνες κατάταξης τις δύο πρώτες μέρες και την Κυριακή οι τελικοί.

Την Παρασκευή δυστυχώς ο καιρός δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή αγώνων οπότε οι ομάδες είχαν την ευκαρία να γνωριστούν μεταξύ τους. Ευτυχώς όμως τις επόμενες μέρες ο καιρός ήταν ιδανικός και είχαμε όμορφους και δυνατούς αγώνες. Την πέμπτη θέση κατέκτησαν οι άντρες (σε σύνολο εννιά ομάδων) χάνοντας στην ισοβαθμία την πρόκριση στο final 4 όπου νικήτρια βγήκε η ομάδα από τη Ρουμανία, τη δεύτερη θέση πήραν οι γυναίκες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους μας Τιτάνες Καβάλας για την υποδειγματική διοργάνωση του τουρνουά που ευχόμαστε να γίνει θεσμός καθώς και για τη φιλοξενία. Ακόμα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη Δήμαρχο Καβάλας και την Περιφέρεια και φυσικά τον κ. Καλόξυλο που βοήθησαν τα μέγιστα.

Αποκομίσαμε πολύτιμες εμπειρίες και πολλούς φίλους σε αυτήν τη διοργάνωση που κλείνει την αγωνιστική χρονιά. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.