Αίολος Πατρών – Spartans
Μικρός τελικός Unity Cup"/>

Τα νέα της ομάδας

Απο το επίσημο site!

Αίολος Πατρών – Spartans
Μικρός τελικός Unity Cup

Ήττα στον μικρό τελικό για τον Αίολο Πατρών

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση έκλεισε το φετινό Unity Cup του GRASS. Πάνω από 1000 άτομα παρευρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου των Γλυκών Νερών για να παρακολουθήσουν μια γιορτή για το Ελληνικό Rugby.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο βρέθηκε κ. Desclaux, παλαίμαχος της Racing Club de France και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Racing Métro 92, ο οποίος χαιρέτησε και συνομίλησε με όλους τους αθλητές μας καθώς και ότι τους αγώνες διηύθυνε ο Ιταλός διεθνής διαιτητής κ.Giorgio Boin.

Η διοργάνωση ξεκίνησε με το φιλικό αγώνα rugby 7s μεταξύ των ομάδων γυναικών των Αttica Springboks και του Αιόλου Πατρών, με την γηπεδούχο ομάδα να επικρατεί με 20-0.

Σειρά είχε ο μικρός τελικός όπου η ομάδα μας ηττήθηκε με 15-17 από την αντίστοιχη των Spartans σε ένα συναρπαστικό αγώνα. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο κάτι που αντικατοπτρίζεται και στο τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε με penalty αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ακολούθησαν 2 try των αντιπάλων με το ημίχρονο να κλείνει 3-10. Στο δεύτερο μέρος ο Αίολος παρουσιάστηκε πιο σοβαρός και αντέδρασε με 2 tries καταφέρνοντας μάλιστα να προσπεράσει με 15-10 λίγα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα. Στον εναπομείναντα χρόνο όμως η κακή αμυντική λειτουργία και η απειρία είχε σαν αποτέλεσμα ένα ακόμα try των Spartans και η μετατροπή του σε νεκρό χρόνο διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 15-17 που βρίσκει την ομάδα του Αιόλου στην 4η θέση του Unity Cup.

Στον μεγάλο τελικό που ακολούθησε οι Αttica Springboks επικράτησαν με 21-8 του Παναθηναϊκού κλείνοντας έτσι μια ημέρα γεμάτη rugby με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες να ολοκληρώνουν μαζί στο ίδιο γήπεδο την αγωνιστική σεζόν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Spartans για το δυνατό παιχνίδι καθώς και το GRASS για την άψογη διοργάνωση.